Katalakaska

Katalakaska és la companyia de teatre, titelles, contes i poesies de Districte Apatxe. Va ser l’any 1999 quan es va fundar la companyia arrel d’un taller de teatre organitzat per el Casal Cívic de Pomar. Són més 17 anys fen teatre des de Pomar i per tota la ciutat de Badalona. Actualment estem consolidats com una de les companyies de teatre amateur de la ciutat. Durant aquests anys hem representat diverses obres: ‘Libre’, ‘Golfos de 5 estrellas’, ‘Lola’, ‘Nit de Cabaret’, ‘El Ahorcado’, ‘Trapeci’, ‘Còctel d’estils’, ‘El Liguero’, ‘Tat@s, chach@s y otras especies’, ‘El agua de la vida’, ‘5 horas con Mario’, ‘Por quién doblan las campanas’, ‘aROMAte al Pilón’, ‘Boda de tres’, ‘La nueva leyenda de Sant Jordi’ , ‘La Cerilla’, ‘Monjadas’, ‘Entremeses Trapatiesta’, 'Por favor, siete minutos', 'Vamos a contar mentiras', 'La rivolta ben risolta', 'No hay ladrón que por bien no venga', 'La herencia envenenada de lady Urraca' i 'Manusturbe', a més de realitzar diferents espectacles infantils, animacions, monòlegs i performances entre les que destaquen ‘Els vells castanyers’, ‘La novia plantada’, ‘El bautizo de la Ricarda’, 'Con mi dolor a solas' i la performance per al projecte Primeres Pedres de l’associació Pont del Petroli. 

Més de 60 persones han passat per la companyia, sent ara mateix 20 els membres de Katalakaska entre actors/actrius i tècnics. A més Katalakaska és una de les companyies que coordinen la Mostra de Teatre de Badalona ‘Tot Teatre’ des del seu inici a l’any 2001, durant tots els anys de la Mostra, Katalakaska també ha representat les seves obres. Des del 2016 també participem al cile de teatre amateur 'Badalona es mostra' conjuntament amb altres companyies de teatre vocacional de la ciutat

Katalakaska té la missió de coordinar i portar a terme projectes relacionats amb les arts escèniques. Els nostres objectius són:

 - Promoció del fet cultural (concretament el teatral) entre els diferents sectors de la ciutat. 
- Fer de Katalakaska una companyia amb projectes integradors (Barri - Ciutat / Ciutat - Barri). 
- Promocionar el teatre, la poesia, els contes i les titelles entre els diferents sectors de la població. 
- Treballar conjuntament amb altres entitats del territori. 
- Ocupació dels temps lliure en una activitat alternativa.

Per tal d'assolir-los programem les següents activitats:

-Taller d'introducció al teatre per a joves, dilluns de 18 a 19.30 h al Casal Cívic de Pomar.
-Commedia dell'arte, dilluns de 19.30 a 20.45 h al Casal Cívic de Pomar.
-Assaig teatral, divendres de 19 a 20.45 h al Casal Cívic de Pomar.
-Performances a diferents espais.
-Representacions teatrals a diferents espais. 

Facebook Companyia Katalakaska
Twitter Companyia Katalakaska