jueves, 1 de febrero de 2018

Districte Apatxe s'adhereix al Pacte per la Convivència en Diversitats de Badalona


L'Associació sociocultural Districte Apatxe s'ha adherit al Pacte per la Convivència en Diversitats promogut per l'ajuntament de la ciutat i entitats.


Aquest Pacte és el resultat d'un procés de treball amb diferents entitats de la ciutat que es va iniciar al setembre d'aquest any i ha acabat al mes de novembre. Sense l'esforç i la implicació altruista de totes elles, no hagués estat possible.

El Pacte és un compromís amb el món associatiu i la ciutadania per garantir la convivència veïnal i preservar la cohesió social perquè cap persona pugui ser discriminada o vegi vulnerats els seus drets socials per raó d’origen, gènere, llengua, religió, orientació sexual, edat, creences i conviccions, formes de família, diversitat funcional, territori, classe socioeconòmica, ideologia o de qualsevol altre tipus, interrelacionades o no.

Aquest vol contribuir a l’enfortiment d’un marc de civisme, de convivència social i de respecte mutu entre els ciutadans i les ciutadanes de Badalona. Fomenta les relacions entre les persones, la convivència i el respecte individual i col•lectiu, tenint en compte les diversitats, impulsant així els valors que ajuden a progressar dia a dia. Es pretén fer de manera gradual, una ciutat més amable, acollidora i sostenible, per viure-hi i conviure-hi, on el diàleg i el respecte formin part del nostre comportament quotidià.

Animem a les associacions i ciutadans a sumar-se al pacte! Podeu fer-ho aquí