viernes, 16 de febrero de 2018

Projecte Coco... en marxa!

Dimarts passat va ser el dia Mundial de la Ràdio. Quin millor dia per anunciar les activitats que es duran a terme des del Projecte Coco de l'ASC Districte Apatxe. 

Aquest projecte s'emmarca sota el paraigües del PDC Pomar-Morera i rep el suport de Ràdio Pomar, Programa Reutilitza (UPC), projecte Labdoo i la Fundació Amiba. Aquests han aportat els materials tècnics necessaris per tal de portar a terme les nostres activitats.

Coco és Comunicació Comunitària, és donar veu a la ciutadania perquè s'expressi i comparteixi. 
A travès del Podcasting (produccions sonores compartides a través d'Internet), els participants del projecte no només li posaran veu, també faran els seus guions, aprendran a locutar i postproduiran les seves creacions.

Com ho farem? Durant el mes de febrer i març adequarem l'espai de l'estudi de gravació i farem formació interna als capacitadors i... atenció...!!! A partir del primer dimecres del mes d'abril farem tallers d'introducció al podcasting al Casal Cívic de Pomar... també píndoles temàtiques i ràdiomaletes! En les properes setmanes t'informarem com et pots apuntar!.

En les properes setmanes us parlarem dels nostres col·laboradors, gràcies als quals podem portar a termes accions de comunicació a la ciutat.

Estigues atenta! Per què ja arriba el Cocooooo!!!